Dit wordt mooi. De Jaguar Land Rover Challenge is een luxe lifestyle-evenement voor levensgenieters met gevoel voor autorijden. Een kleine week genieten met en van uw Jaguar of Land Rover. Van Range Rover Velar, Discovery of Defender tot Jaguars XE en F-TYPES. In prettig gezelschap, in schitterende hotels, met exquise maaltijden, stuivende wijnen en van de dingen die het leven zo aantrekkelijk maken. Het mag weer, het kan weer, het is er weer.

Dit unieke avontuur wordt in 2020 verreden in Zuid-Duitsland en Oostenrijk. Noteert u de data alvast: vanaf dinsdag 26 mei t/m zondagochtend 31 mei rijdt en verblijft u in een indrukwekkend mooie omgeving waar ultieme vergezichten zich afwisselen met pittoreske dorpjes. Waar gastvrijheid nog vanzelfsprekend is, en waar men mooie auto’s graag ziet verschijnen.

Groot Genoegen. Dát is wat we u willen laten ervaren. De Challenge staat open voor alle modellen van onze merken. Nieuw en klassiek, jong(er) en oud(er). Vintage en elektrisch. Dat wat ons bindt is de liefde voor deze geweldige auto’s en de ‘indulgences’ die het leven biedt. Dát is een Groot Genoegen.

U ervaart kwaliteit, u merkt geen tijdsdruk. Autorijden wordt afgewisseld met de Mooie Dingen van het Leven.

Doet u mee? Bent u erbij? Hoe leuk zou dat zijn.

 

Het programma in het kort

Op dinsdag 26 mei heten we u welkom in een prachtig bergresort in Zuid-Duitsland. Aan het eind van de middag houden we de welkomst- en kennismakingsborrel. Aan het begin van de avond gaan we aan tafel en genieten van een heerlijk diner.

Woensdag 27 mei is de eerste rij-dag van deze Jaguar Land Rover Challenge. U rijdt zo’n 120 kilometer door de bergen en de route eindigt bij de Bodensee, met een lunch. In de middag organiseren we een kookworkshop onder leiding van een sterrenchef. Vanzelfsprekend zorgt u zélf voor al het lekkers dat die avond bij het diner wordt geserveerd.

Donderdag 28 mei vervolgen we de route door de Alpen en de uitlopers ervan. Aan het begin van de middag heten we u welkom op een Weingut, waar tussen de wijnranken de lunch op u wacht, gezellig aan lange tafels tussen de druiven. Daarna een rondleiding over het Weingut, een proeverij, het hele spel van genieten van het alternatieve druivensap. Vanzelfsprekend is het hotel weer van bijzonder niveau en is het diner weer voortreffelijk.

Op vrijdag 29 mei rijden we weer in Tirol, het ochtendtraject eindigt op een onverwachte plek. In de middag heeft u keuze uit het rijden van een kaartleesrallytraject waar de eer op het spel staat of een heerlijke middag cultuur en museumbezoek. Daarvoor zijn uitstekende mogelijkheden voorhanden, waarover we u graag in een later stadium informeren. U bent aan het eind van de middag bij het volgende hotel, waar het u aan heel weinig zal ontbreken.

Zaterdag 30 mei is de laatste rijdag van deze Jaguar Land Rover Challenge. Niet ver van Salzburg bieden we u een lunch aan op een mooie golfbaan. ’s Middags loopt u een rondje en later meldt u zich bij het laatste hotel voor de middagborrel. Later, die avond, is het extra feestelijke slotdiner en na wat toespraken en prijsuitreikingen kunnen we het nog gezellig maken in de bar.

Zondagochtend 31 mei (dan is het Pinksteren) luidt het einde in van deze Jaguar Land Rover Challenge 2020. Na het ontbijt, zo rond 11.00 uur, zwaaien we allemaal af en kunnen dan terugkijken op een prachtig en uniek evenement dat rechtdoet aan de mooie belevingswereld rondom het merken Jaguar en Land Rover en de berijders/levensgenieters.

Mocht u uw verblijf in de Alpen willen verlengen, neem dan even contact met ons op voor goede adviezen en eventueel ondersteuning.

*: de route en de programma-onderdelen kunnen per dag nog wisselen/ruilen. Let op de website voor de definitieve programmering.

 

Prestaties en tegenprestatie

Inbegrepen in de totaalprijs is:

  • 5 keer overnachting in een prachtige 2-persoonskamer, incl. ontbijt
  • 5 diners, waarvan één slotdiner
  • 4 lunches
  • Welkomstparty op 26 mei
  • Dranken bij de maaltijden
  • Deelname aan middagprogramma’s: golfen (greenfee 9 holes), wijnproeverij en -excursie, kookworkshop, een kaartleesrally of toegang tot een museum
  • Technische ondersteuning

De deelnameprijs bedraagt € 3.905,- (excl. btw) voor twee personen.

Niet inbegrepen: uitgaven van persoonlijke aard, bijv. wellness, de inhoud van de minibar, verzekeringen, dranken tijdens niet-gezamenlijke programma-onderdelen.

 

Classic Rally Adventures organiseert jaarlijks zo’n 35 kleine(re) en grote(re) kaartleesrally’s en auto-evenementen als de Jaguar Land Rover Challenge. Al ruim 20 jaar – maar veelal ‘onder de radar’ – actief en ervaren met unieke lifestyle-concepten, die het leven zo aangenaam maken.

Centraal communicatiemedium is de website van de Jaguar Land Rover Challenge 2020: www.JLRchallenge.nl. Daarop is altijd het laatste nieuws te vinden en staan de bindende programma-onderdelen vermeld.

Wilt u ons bellen: Neem dan contact op met Ronald Jans (06-51158107) of Gerhard Fokkens (0622202938) – zij gaan graag met u in gesprek.

www.JLRchallenge.nl (ook voor berichten aan de organisatie).

  • Gegevens bestuurder

  • Gegevens Navigator

  • Gegevens Auto

Interesse in deelnemen?

Lees ons reglement en kijk of u in aanmerking komt